Uvjeti prodaje

UVJETI PRODAJE
Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web dućanu stranica.hr (u daljnjem tekstu «robe») je Belcon d.o.o., Rijeka, a Kupac robe je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

NARUČIVANJE
Roba se naručuje elektronskim obrascem i telefonskim putem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.
Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša vam je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku shoppinga, vratite se na košaricu i odaberite završi narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu.

CIJENE
Sve navedene cijene su izražene u Eurima i sadrže obračunatu zakonski propisanu stopu PDV-a.

Ponuda i cijene za proizvode na akciji vrijede do isteka roka akcije koji je naveden na internet stranici ili do isteka zaliha. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave koji će biti posebno navedeni prilikom naručivanja artikla. Troškovi dostave su besplatni za sve pošiljke čija je prodajna vrijednost veća od 663,61 EUR. Cijena dostave za pošiljke čija vrijednost iznosi 663,61 EUR i manje iznosi 13,27 EUR. 

PLAĆANJE
Plaćanje je moguće izvršiti na sljedeće načine:

2. Uplatnica - Virman - Internet bankarstvo

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu dobiti ćete potvrdu narudžbe sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo vam naručene artikle.

2. Pouzećem
Plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja robe a plaća se dostavljaču.


INTERNETSKO RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA
Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS nalazi se u nastavku
http://ec.europa.eu/odr

  Uvjeti - Sve