Raymarine

Raymarine je svjetski lider u pomorskoj elektronici visokih performansi za rekreacijska plovila i laka komercijalna plovila. Naši su proizvodi osmišljeni tako da pružaju najbolje u vizualnim navigacijskim informacijama, a nasljeđe pomorske navigacijske tehnologije koja se proteže preko 80 godina, Raymarine proizvodi su danas poznati po svojoj jednostavnosti korištenja, robusnom dizajnu i pouzdanosti. Stalno inoviramo kako bismo pružili najbolje senzore u klasi i inteligentne navigacijske sustave - čineći vaše vrijeme na vodi sigurnijim i zabavnijim.

 

Sveobuhvatan asortiman pomorske elektronike za rekreacijsku plovidbu i laku komercijalnu pomorsku primjenu dostupan je putem globalne mreže trgovaca i distributera. Sa sjedištem u Farehamu u Ujedinjenom Kraljevstvu, Raymarine je podružnica tvrtke FLIR Systems, svjetskog lidera u proizvodnji uređaja za toplinskih slika.

 

"Ponosimo se razvojem najinovativnije brodske elektronike na svijetu i njezinom primjenom pri izradi proizvoda koji nadmašuju vaša očekivanja, dan za danom, godinu za godinom."

Grégoire Outters
Glavni direktor Raymarine

Dodatne informacije možete pronaći na web stranici partnera Raymarine

  Brodska elektronika - Sve