Objavljeno: 03. 11. 2021 - 1:32

Raymarine najavljuje Cyclone™, najnoviju paletu radara otvorenog polja, osmišljenih i izrađenih da daju pomorcima samopouzdanje da se nose s najtežim uvjetima, stječu jasne prednosti u lovu na ribu i sigurno plove prometnim plovnim putovima. Potpuno novi radari Cyclone dostupni su u nizovima od 3, 4 i 6 stopa i u dvije izlazne opcije velike snage za svaku veličinu. Svaki model ima inovativne tehnologije detekcije, uključujući Cyclone Bird Mode, koji Cyclone podiže u klasu.

 

Vrhunski dizajn

Cycloneov agresivni dizajn inspiriran krilima zrakoplova privući će nautičare koji najviše paze na stil, a pritom će pružiti novu razinu funkcionalnosti i performansi. Cycloneov donji profil omogućuje veću fleksibilnost arhitekture plovila i prilagodljivije mogućnosti ugradnje.  Ove snažne, kompaktne opcije donose Cyclone jedinstvene performanse otvorenog niza na gotovo svako plovilo.

Maksimalna sposobnost i svijest pri bilo kojoj brzini

Cyclone je projektiran za ekstremne uvjete s najboljim vjetrom u klasi od preko 100 čvorova. Brza brzina rotacije od 60 okretaja u minuti pruža 360 stupnjeva svjesnosti i precizno praćenje do 100 različitih ARPA ciljeva u stvarnom vremenu, čak i kada je plovilo u punoj brzini. Precizno radarsko snimanje dolazi zahvaljujući CHIRP pulsnoj kompresiji i tehnologiji izoštravanja snopa za najbolje odvajanje ciljeva u klasi i razlučivost velikog dometa. Uz Cyclone, nautičari mogu istovremeno uživati ​​u maksimalnoj vidljivosti bliskih i udaljenih ciljeva koristeći Raymarine tehnologiju RangeFusion™. Tehnologija RangeFusion spaja kratkopulsne domete blizu cilja s dugim, udaljenim rasponima cilja, pružajući jednu radarsku sliku koju je lakše interpretirati.

Odaberite svoj Cyclone

Obitelj Cyclone nudi šest SSD opcija velike snage za dugotrajne performanse i performanse u svim vremenskim uvjetima. Dostupne su dvije razine performansi Cyclone u veličinama od 3', 4' ili 6': Cyclone s 55 W / 6kW ekvivalentnim magnetronskim performansama i Cyclone Pro s 110 W / 12kW ekvivalentnim magnetronskim performansama. Svi modeli Cyclone neprimjetno se integriraju s višenamjenskim zaslonima Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro i Axiom XL.

GALERIJA SLIKA

  Novosti - Sve